Basit ve şeffaf fiyatlandırma

Yıllık ödemede iki ay ücretsiz!

Linux Cloud Server I

Çevrimiçi varlığınızı geliştirmek için mükemmel bir başlangıç ​​noktası

453.25TL Aylık
-1.00TL 3 Aylık
-1.00TL 6 Aylık
4532.46TL Yıllık
-1.00TL 2 Yıllık
-1.00TL 3 Yıllık
1 GB Ram
2 vCPU (Çekirdek başına %10 CPU kullanımı)
40 GB SSD Disk
2 TB Aylık Trafik

Linux Cloud Server II

Başlangıç düzeyindeki web uygulamaları için ideal

776.99TL Aylık
-1.00TL 3 Aylık
-1.00TL 6 Aylık
7769.94TL Yıllık
-1.00TL 2 Yıllık
-1.00TL 3 Yıllık
2 GB RAM
2 vCPU (Çekirdek başına %20 CPU kullanımı)
60 GB SSD Disk
3 TB Trafik

Linux Cloud Server III

Orta düzey uygulamalarınız için daha fazla sunucu kaynağı gerektiğinde

1553.99TL Aylık
-1.00TL 3 Aylık
-1.00TL 6 Aylık
15539.88TL Yıllık
-1.00TL 2 Yıllık
-1.00TL 3 Yıllık
4 GB RAM
2 vCPU (Çekirdek başına %20 CPU kullanımı)
80 GB SSD Disk
4 TB Trafik

Linux Cloud Server IV

Orta düzey uygulamalarınız için daha fazla sunucu kaynağı gerektiğinde

2848.98TL Aylık
-1.00TL 3 Aylık
-1.00TL 6 Aylık
28489.77TL Yıllık
-1.00TL 2 Yıllık
-1.00TL 3 Yıllık
8 GB RAM
2 vCPU (Çekirdek başına %30 CPU kullanımı)
160 GB SSD Disk
5 TB Trafik

Linux Cloud Server V

İleri düzey web uygulamaları için daha fazla kaynak kullanımı ihtiyacına yönelik

5438.96TL Aylık
-1.00TL 3 Aylık
-1.00TL 6 Aylık
54389.56TL Yıllık
-1.00TL 2 Yıllık
-1.00TL 3 Yıllık
16 GB RAM
4 vCPU (Çekirdek başına %40 CPU kullanımı)
320 GB SSD Disk
6 TB Trafik

Linux Cloud Server VI

Maksimum sunucu kaynağı ve trafik gerektiren web uygulamaları için en yüksek performans

10618.91TL Aylık
-1.00TL 3 Aylık
-1.00TL 6 Aylık
106189.15TL Yıllık
-1.00TL 2 Yıllık
-1.00TL 3 Yıllık
32 GB RAM
8 vCPU (Çekirdek başına %40 CPU kullanımı)
640 GB SSD Disk
7 TB Trafik
Fiyatlara %20 KDV dahil değildir.
support icon

7/24 Premium Destek

Uzman destek ekibimiz, başlamanıza ve online varlığınızı büyütmenize yardımcı olmak için sorularınızı çözmek üzere 24 saat hizmetinizdedir. Gece gündüz demeden, ne zaman sıkışıp kalırsanız oradayız.

Yardıma mı ihtiyacınız var? Şu anda buradayız.

Yüksek performanslı ve güvenli
En İyi Cloud Sunucu hizmeti

cpu-server-image

Hızlı ve Basit

Cloud Sunucu teknolojimiz, sunucularınız için artırılmış esneklik ve kontrol ile desteklenir.

video player settings

Ölçeklenebilir

Cloud sunucunuzda daha fazla kaynak talep ettiğinizde üst pakete geçiş yapabilirsiniz.

support icon

7/24 Destek

Her türlü sorunuza yardımcı olmak için Telefon, Canlı Destek ve E-posta yoluyla 7/24/365 sizin için buradayız.

custom icon

Anti-DDoS Firewall Servisi

Dünya standartlarında, GRE veya IPSec Tunnel kullanmaksızın trafiğinizi yurt dışı servis sağlayıcılara çıkartmadan, ülkemiz regülasyon kurallarına uygun şekilde sunulan Anti-DDoS servisimiz, size yapılabilecek Layer4 tipinde volumetrik tüm DDoS ataklara karşı korur, iş sürekliliğinizi maksimum düzeyde tutar.*

* Bu hizmet sadece talebiniz halinde sunulmakta ve ayrıca faturalandırılmaktadır.

private network

Hazır Uygulamalar

Sıkça kullanılan popüler yazılımları, işletim sistemi ve kaynaklarınıza göre optimize edilmiş halde kuruyoruz ve size zamandan tasarruf sağlıyoruz. Aşağıda bazı hazır uygulamalarımızı görebilirsiniz.
Lemp, Mattermost, Owncloud, Azuracast, NextCloud, Minio, Flarum, Gitlab, Plesk Kontrol Paneli, cPanel Kontrol Paneli, CyberPanel Kontrol Paneli,OpenVPN Access Server.

cloud database

Snapshot Desteği

Platformunuzda önemli bir değişiklik yapacağınızda Snapshot alarak işlemlerinize başlarsanız hata yapmanız durumunda Snapshot'ı aldığınız zamana geri dönebilirsiniz. Bu aslında zamanda geriye gitmek anlamına geliyor. Snapshot tam bir yedekleme değildir. Bu yüzden normal bir yedek alma işleminden çok daha kısa sürede alınır ve geri dönmesi basittir. Sunucunuzda Snapshot'ı etkinleştirmek için talepte bulunmanız yeterli.

CLOUD SERVER (SSS)

Hosting planı seçerken, web site barındırma sayısına, site hızına, depolama alanına, uptime süresine, güvenilirliğine ve destek hizmeti olup olmadığına bakılmalıdır. Paketler arasında karşılaştırma yaparak, ihtiyacınıza uygun hosting çözümüne karar verebilirsiniz. Ayrıca hosting seçimi kurulum yapacağınız yazılım ve web uygulamalarının teknik gereksinimlerine göre belirlenmelidir.
Linux hosting, linux işletim sistemi üzerinde çalıştırılan php tabanlı web site ve uygulamaların çalışması için kullanılan bir hizmettir. WordPress, Joomla, OpenCart ve Magento gibi yazılımlar, linux hosting altyapısında çalışmakta ve MySQL veritabanı kullanmaktadır.
Bir hosting planı satın aldıysanız, şimdi yapmanız gereken ilk iş sitenize ait dosyaları FTP veya web tabanlı dosya yöneticisi aracılığıyla sunucuya yüklemektir. Eğer veritabanı gerektiren bir uygulamanız var ise hosting panel üzerinden veritabanı oluşturmanız gerekmektedir.
Genel olarak Linux Hosting PHP/MySQL tabanlı uygulamalar için tercih edilmekte, Windows hosting ise asp, aspx desteği sayesinde MSSQL veritabanı kullanan web siteleri ve uygulamalar için kullanılmaktadır.

Wordpress, Joomla, Opencart gibi içerik yönetim sistemlerinin uyumlu çalışması için Linux hosting almanızı öneririz.
E-Ticaret Hosting, yüksek kaynak ihtiyacı olan e-ticaret siteleri için optimize edilen yüksek performanslı sunucular üzerinden verilmektedir.
SSL sertifikası istemci ile sunucu arasındaki veri iletişiminin özel anahtar ile şifrelenerek güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. 

SSL sadece güvenli iletişim ihtiyacını karşılamakla kalmaz, aynı zamanda web sitenize prestij kazandırır. SSL kullanılan web sitelerinin adres çubuğunda yeşil bir kilit simgesi bulunur, bu kilit simgesi web sitesinin güvenilir olduğunu kanıtlar.
Hayır. SSL Sertifikası sitenizin arama sıralamasını doğrudan etkilemez. Ancak Google, Chrome 62 sürümü ile birlikte Google®, SSL sertifikası olmayan sitelerde ziyaretçilere "güvensiz" uyarısı göstermeye başladı. Eğer ziyaretçilerinizin sitenizin güvenilirliği ile ilgili şüpheye düşmesini istemiyorsanız bir SSL sertifikası satın almalısınız.
Domain Validation SSL (DV SSL)
DV SSL, ssl talep edilen alan adının (domain) doğrulanması esasıyla web sitesi üzerinden yapılan veri aktarımlarında bilgileri şifreler. Diğer ssl sertifikaları gibi, standart ssl sertifikaları da diğer sertifika türleri gibi 128/256 bit şifreleme kapasitesine sahiptir. Standart domain doğrulamalı ssl sertifikaları kişisel siteler, blog siteleri, forumlar ve portallar için idealdir ve belgesiz olarak hemen kullanılabilmektedir.

EV SSL ve OV SSL nedir?
Üst seviye güven duygusu ve güvenlik gerektiren bankacılık, sigortacılık, resmi kurum ve e-ticaret sistemlerinde yüksek güvence bedeli sunmaları nedeniyle OV SSL veya EV SSL sertifikaları kullanılmalıdır. EV SSL ve OV SSL sertifikalarında domain doğrulamasının yanı sıra kurum doğrulaması da yapılmaktadır. Bu nedenle sertifikaların aktif hale gelmesi ortalama 5 iş günü kadar sürmektedir.
Yeni e-ticaret kanunu gereği, e-ticaret siteleri, müşterilerin güvenliğinden ve gizliliğinden sorumludur. E-Ticaret sitelerinde standart ssl sertifikaları kullanılabilir, fakat standart ssl sertifikaları sadece temel kriptolama işlevini gerçekleştirir. Daha üst düzey güven duygusu ve prestij için e-ticaret sitelerinde EV SSL kullanılmasını tavsiye ediyoruz. EV SSL sertifikası kullanılan e-ticaret sitelerinin dönüşümlerini %500'e kadar artırdığı bilinmektedir. Ayrıca bankalar sanal pos tahsisi için minimum Quick SSL Premium kullanılmasını talep etmektedir.

SSL sertifikası fiyatları teminat bedeli, mobil uyumluluk, doğrulama yöntemi, sertifika otoritesinin marka bilinirliği ve güvenilirliği gibi kıstaslara göre belirlenmektedir. Bu yüzden ssl fiyatları arasında fiyat farkları olabilmektedir.

Domain, bir web sitesinin internet üzerindeki adı ve aynı zamanda adresidir. Ülkemizde alan adı olarak da tanımlanmaktadır. Web sitelerine ulaşmak için hatırlanması oldukça zor olan 112.142.124.12 gibi ip adreslerinin yerine kullanılan ve akılda kalıcı olmasını sağlayan isimlere domain denir. Alan adı en az 1 yıl, en fazla 10 yıla kadar kayıt edilerek kiralanan bir hizmettir ve kayıt süresi sonunda yenileme işlemi yapıldığı sürece domain sahipliği korunur.

Dünyanın ilk alan adı 15 Mart 1985 tarihinde symbolics.com olarak kayıt edilmiştir. Türkiye’nin ülke uzantılı alan adı COM.TR domain, BTK bünyesindeki TRABİS tarafından yönetilerek belge karşılığı tahsis edilmekte ve en fazla 5 yıl süre ile kayıt edilebilmektedir.
  • Kısa ve Akılda Kalıcı Bir Domain Seçin
Domain belirlerken, mümkün olduğunca kısa ve kolay hatırlanabilir olmasına özen göstermelisiniz. Net ifade içeren, kolay telaffuz edilebilen ve özel karakter barındırmayan alan adları daha akılda kalıcı olacaktır.
  • Tescilli Marka Kontrolü Yapın
Kayıt etmek istediğiniz alan adının için mevcut bir marka tescili olup olmadığını kontrol edin. Koruma altında olan ve marka tescili yapılmış bir kelime/marka alan adını almanız, telif hakkı sorunları yaşamanıza sebep olabilir.
  • Markanız ve Sektörünüz ile Uyumlu Alan Adı Kaydedin
İşletmeniz veya markanız için bir domain kayıt etmeyi planlıyorsanız, marka/işletme adınız ile kayıt edeceğiniz alan adının uyumlu olmasına dikkat edin.

  • Arama Trendlerini Takip Edin
Bir alan adı kaydetmeden önce, ilgili kelimede yapılan aramaları ve bu aramaların yoğunluğunu araştırın. Böylece organik araması daha fazla olan bir alan adı kaydederek, daha fazla ziyaretçi potansiyeline sahip olabilirsiniz.
ICANN verilerine göre dünyanın en popüler 3 alan adı uzantısı; .com, .net ve .org olarak öne çıkmaktadır. Ülkemizde .com.tr domain, işletmelerin ve marka sahiplerinin belge ile kayıt edebildiği bir alan adı uzantısıdır. 2020 yılının ikinci çeyrek verilerine göre dünyada kayıtlı toplam 370 milyondan fazla alan adı bulunmaktadır. Bunun 148 milyondan fazlası .com domain’dir. Uzantılara göre domain fiyatları farklılık göstermekle birlikte en ucuz domain kayıt işlemini sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Alan adı fiyatları incelendiğinde söz konusu rakamlar yıllık domain ücretlerini ifade etmektedir.
Domain Whois Sorgulama, kayıtlı bir alan adının sahiplik bilgisini gösteren kayıtlardır. Kayıtlı bir domain için whois sorgulama yaparak alan adının kime ait olduğunu öğrenmek mümkündür. Sorgu sonucunda listelenen domain whois bilgileri arasında; alan adının ne zaman kayıt edildiği ve ne zaman sona ereceği, kayıt edildiği firma, kayıt eden kişinin adı, adresi, e-posta ve telefon bilgisi yer alır. ICANN kuralları gereği, alan adı sahiplerinin, domain whois bilgilerini eksiksiz girmeleri zorunludur. Ancak whois koruma servisi ile kayıt sahibine ait bilgilerin gizlenmesi mümkündür.

Wildcard SSL, diğer ssl sertifikaları gibi istemci ile sunucu arasındaki iletişimi güven altına alır. Bununla birlikte  Wildcard SSL sertifikalarının alt alan adı desteği sayesinde *.alanadiniz.com şeklinde limitsiz alt alan adınızı tek sertifika ile koruyabilirsiniz. Örneğin bir sanal pazar projesinde xmagaza.alanadiniz.com, ymagaza.alanadiniz.com şeklinde tek bir wildcard ssl ile tüm alt alanlarınızı SSL ile koruyabilirsiniz.

WildCard SSL sertifikası belgeli ve belgesiz olarak sunulmaktadır. PositiveSSL Wildcard, Positive Multi Domain WildCard ve RapidSSL Wildcard belgesiz olarak sadece alan adı doğrulamasıyla tahsis edilirken, diğer Wildcard SSL sertifikaları için muhtelif belgeler gerekmektedir.